26950-26205 | 693.65.15.923 info@entomgroup.gr

ΕΝΤΟΜ-GROUP
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙς

Η διατήρηση και η προαγωγή της Υγείας αποτελεί μια από τις πλέον ζωτικές φροντίδες. H ENTOM-GROUP παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών που αφορούν την εξυγίανση, την υγειονομική κάλυψη και γενικότερα την προάσπιση και προαγωγή της δημόσιας υγείας σε χώρους κατοικιών, επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών. Η ENTOM-GROUP με πείρα στην αντιμετώπιση προβλημάτων απολύμανσης- απεντόμωσης – μυοκτονίας , εφοδιασμένη με εξειδικευμένο εξοπλισμό αλλά και με χρήση ακίνδυνων φαρμάκων ,φιλικά προς το περιβάλλον, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κατοικημένους και μη χώρους.
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ : Η εταιρεία με το εξειδικευμένο συνεργείο της μπορεί να εξολοθρεύσει έντομα ιπτάμενα ή έρποντα (μύγες , κατσαρίδες , κουνούπια κ.α.) τα οποία είναι ενοχλητικά και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Με τη διαδικασία χρήσης ψεκασμών ή με χρήση gel γίνεται διοχέτευση διαλύματος εντομοκτόνου στις επιφάνειες όπου βρίσκονται τα έντομα ,με αποτέλεσμα την καταπολέμηση αυτών .

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ : Η ενοχλητική ύπαρξη & εμφανής παρουσία τρωκτικών ( ποντικών ή αρουραίων ) δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην υγεία αλλά και στην εικόνα της επιχείρησης. Αφού ολοκληρωθεί η επιτόπια αυτοψία Επιθεώρησης του χώρου αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντος, από τον Υπεύθυνο Επιστήμονα της Εταιρείας μας, συντάσσεται τεχνική μελέτη με σχεδιασμό θέσεων των δολωματικών σταθμών (reporting stations), που θα τοποθετηθούν σε ζώνες αξιολόγησης, περιμετρικά του χώρου εφαρμογής. Επισημαίνεται ότι σε χώρους αποθήκευσης ή παρασκευής τροφίμων με απαιτήσεις HACCP , απαγορεύεται η ελεύθερη χρήση τοξικών δολωμάτων στους χώρους αυτούς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα EN ISO 22000.
AΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ :Τα μικρόβια, οι μύκητες , οι ιοί είναι φορείς πολλών ασθενειών για την υγεία μας και μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι ,στο σχολείο, σε χώρους συνάθροισης κοινού κ.α. Με την διαδικασία χρήσης ειδικών μεθόδων εφαρμογής γίνεται η διοχέτευση του διαλύματος-αερίου , νεφελώματος στο χώρο και στις επιφάνειες όπου βρίσκονται τα μικρόβια και έτσι επιτυγχάνεται η αποτελεσματική εξόντωση τους.
EN ISO 9001:2015 για την ποιότητα από την LETRINA S.A.
EN ISO 16636:2015 για την καταπολέμηση παρασίτων από την LETRINA S.A.
EN ISO ELOT 1801:2008 για την ασφάλεια & την υγιεινή στην εργασία από την LETRINA S.A
EN ISO 14001:2014 για το περιβάλλον από την LETRINA S.A.
EN ISO 45001:2018 για την ασφάλεια & την υγιεινή στην εργασία από την LETRINA S.A.
EN ISO 22000:2018 για την ασφάλεια & την υγιεινή των τροφίμων από την G-CERTI

Κορονοϊος – ιος (Covid-19) Ήρθε και στην Ελλάδα

Αναλαμβάνουμε προληπτικές απολυμάνσεις για κορονοϊό!!

Σας γνωρίζουμε ότι η εταιρεία μας Entom-Group διενεργεί εκτός από απεντομώσεις και μυοκτονίες και απολυμάνσεις  με άδεια από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.

Συγκεκριμένα με το εξειδικευμένο συνεργείο μας, πάντα με την επίβλεψη του υπεύθυνου επιστήμονα Τσάκου Γεωργίου Πτ/χου Επόπτη Δημοσίας Υγείας , μπορούμε να καταστρέψουμε αποτελεσματικά ΜΙΚΡΟΒΙΑ,ΙΟΥΣ,ΜΥΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ τα οποία είναι επικίνδυνα για την Δημόσια Υγεία.

Με εξειδίκευση στον τομέα της υγιεινής δημοσίων χώρων ,απολυμαίνουμε οχήματα (λεωφορεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα), ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εργασίας , χώρους μαζικής εστίασης , δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, σχολεία, ιδιωτικές θαλαμηγούς , πλοία και γενικότερα οποιονδήποτε χώρο στον οποίο υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης ιών και βακτηρίων που δημιουργούν ασθένειες όπως Covid-19, ηπατίτιδα, HIV, μηνιγγίτιδα, γρίπη  Η1Ν1   , κ.α.

Ερχόμαστε να δώσουμε λύση στα προβλήματα με συγκεκριμένες εφαρμογές , μέσω ειδικών προγραμμάτων ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ-ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΩΝ.

Η απολύμανση ιδιωτικών  και επαγγελματικών χώρων για κορονοϊό γίνεται με ψυχρό εκνεφωτή – Cold fogger.

Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο απελευθερώνει στον αέρα το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους  και εισχωρεί και στην πιό μικρή σχισμή.

Μετά από κάθε εφαρμογή δίνουμε το αντίστοιχο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ εφαρμογής ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑΣ , όπου είναι πιστοποιημένο & αδειοδοτημένο με την υπ. Αρ.  24201 / 06-11-1991 άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Δημόσιας Υγιεινής από το Υπουργείο Υγείας

Η εταιρεία μας Entom-Group είναι Πιστοποιημένη σε ισχύ με τα Πιστοποιητικά ΕΝ ISO 16636 , ISO 9001 , ISO 14001, ISO 1801, OHSAS 18001 ,ISO 45001 ,  ISO  22000 & είναι κάτοχος Ευρεσιτεχνίας Patent No 1002214/1996 από τον Ο.Β.Ι. Patent .

Ενημέρωση

Mε αφορμή το επικείμενο άνοιγμα-επανεκκίνηση επιχειρήσεων – κτηρίων – ξενοδοχείων, σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να γίνονται συστηματικές εφαρμογές απολυμάνσεων στους ως άνω χώρους σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ του Υπουργείου Υγείας. Η Entom-Group κατέχει ειδική άδεια Δημόσιας Υγιεινής για Απολυμάνσεις-Μικροβιοκτονίες από το Υπουργείο Υγείας.

Η διατήρηση και η προαγωγή της Υγείας αποτελεί μια από τις πλέον ζωτικές  φροντίδες. H  ENTOM-GROUP  παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών που αφορούν την εξυγίανση, την υγειονομική κάλυψη και γενικότερα την προάσπιση και προαγωγή της δημόσιας υγείας σε χώρους κατοικιών, επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών.

Η ENTOM-GROUP με πείρα στην αντιμετώπιση προβλημάτων απολύμανσης- απεντόμωσης – μυοκτονίας , εφοδιασμένη με εξειδικευμένο εξοπλισμό αλλά και με χρήση ακίνδυνων φαρμάκων ,φιλικά προς το περιβάλλον, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κατοικημένους και μη χώρους.

Διαφυλαξτε τη δημοσια υγεια

Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

Προτιμάτε πιστοποιημένα συνεργεία για την απολύμανση των χώρων σας.

Τηρείτε τους κανόνες υγιεινής.

Παραμείνετε ψύχραιμοι σε μολυσματικές καταστάσεις και απευθυνθείτε στους ειδικούς

και πιστοποιημένους επαγγελματίες.

Η διαδικασία

Τα μικρόβια, οι μύκητες , οι ιοί είναι φορείς πολλών ασθενειών για την υγεία μας και μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι ,στο σχολείο, σε χώρους συνάθροισης κοινού κ.α. Με την διαδικασία χρήσης ειδικών μεθόδων εφαρμογής γίνεται η διοχέτευση του διαλύματος-αερίου , νεφελώματος στο χώρο και στις επιφάνειες όπου βρίσκονται τα μικρόβια και έτσι επιτυγχάνεται η αποτελεσματική εξόντωση τους.

Απεντόμωση

Η εταιρεία με το εξειδικευμένο συνεργείο της μπορεί να εξολοθρεύσει έντομα ιπτάμενα ή έρποντα (μύγες , κατσαρίδες , κουνούπια κ.α.) τα οποία είναι ενοχλητικά και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Με τη διαδικασία χρήσης ψεκασμών ή με χρήση gel γίνεται διοχέτευση διαλύματος εντομοκτόνου  στις επιφάνειες όπου βρίσκονται τα έντομα ,με αποτέλεσμα την  καταπολέμηση αυτών .

Μυοκτονίες

Η ενοχλητική ύπαρξη & εμφανής παρουσία τρωκτικών ( ποντικών ή αρουραίων ) δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην υγεία  αλλά και στην εικόνα της επιχείρησης. Αφού ολοκληρωθεί η επιτόπια αυτοψία Επιθεώρησης του χώρου αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντος, από τον Υπεύθυνο Επιστήμονα της Εταιρείας μας, συντάσσεται τεχνική μελέτη με σχεδιασμό θέσεων των δολωματικών σταθμών (reporting stations), που θα τοποθετηθούν σε ζώνες αξιολόγησης, περιμετρικά του χώρου εφαρμογής. Επισημαίνεται ότι σε χώρους αποθήκευσης ή παρασκευής τροφίμων με απαιτήσεις HACCP , απαγορεύεται η ελεύθερη χρήση τοξικών δολωμάτων στους χώρους αυτούς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα EN ISO 22000.

ENTOM-GROUP

Η εταιρεία μας  ΕΝΤΟΜ – GROUP  δραστηριοποιείται στην Ζάκυνθο
κυρίως για εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων , τρωκτικών ,
παρασίτων & μικροβίων
, κατέχοντας τις απαιτούμενες από την
ισχύουσα νομοθεσία Άδειες:
-Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
& Τροφίμων για τις απεντομώσεις & μυοκτονίες 

-Υπουργείο Υγείας για τις απολυμάνσεις & μικροβιοκτονίες  .

μη διστασετε να ερθετε σε επικοινωνια μαζι μασ.